Abe de verteller

Theater de Kamers

9 jul van 2:30 pm - 3:15 pm

Kom gezellig langs op deze zomerse dag tijdens Zondag in het Zand, met Abe de verteller om 14.30 uur. Abe vertelt sprookjes op een wijze alsof hij er zelf bij was. Met zijn levendige mimiek, sprekende handen en zangerige vertelstem betovert hij zijn publiek.

Geniet samen van een hapjes en een drankje of een koffie met heerlijke plaatkoek van de kookstudio. Voor de kinderen is het leuke Hap-Bee-Meal te bestellen en er kan gespeeld worden op ons strandje.

Wat staat er nog meer op de agenda

 • Gonnie en Gijsje 2+

  Theater de Kamers

  4 jun van 4:00 pm - 4:45 pm

  Een fijne interactieve familievoorstelling over Gonnie en Gijsje voor 2-6 jaar. Gonnie en Gijsje zijn 2 gansjes. Ze zijn elkaars beste vriendin. Ze gaan samen naar de Kinderboerderij en daar zien ze nog meer vriendjes en vriendinnetjes.

 • Knutselen bij de Kamers

  Theater de Kamers

  13 aug van 2:00 pm - 4:00 pm

  Ga samen met de kinderen lekker knutselen tussen om 14.00 en 16.00 uur waarna jullie met de voetjes in het zand iets lekkers bestellen bij onze strandbar.

 • Ouder & kind ontspanning

  Theater de Kamers

  16 jul van 3:00 pm - 4:00 pm

  Ilona geeft een workshop waarbij ontspanningsoefeningen worden gegeven door middel van spel. Na deze workshop kan je weer heerlijk relaxt op ons strandje komen genieten.