Dansworkshop van Victor

Theater de Kamers

25 jun van 2:30 pm - 3:15 pm

Dansworkshop van Victor

Kom vandaag naar Zondag in het Zand (13.30-17.00 uur) en laat de kinderen lekker dansen om 14.30 uur. Onze eigen Bzzzonder Victor komt dansles geven aan de kinderen terwijl jij met de voetjes in het zand iets lekkers besteld bij onze strandbar. Geniet van koffie met heerlijke plaatkoek van onze kookstudio. Voor de kinderen is het leuke Hap-Bee-Meal te bestellen en er kan gespeeld worden op ons strandje.

Victor is professioneel danser en werkt bij Bzzzonder op de BSO. Afgelopen jaar danste hij mee in de populaire bioscoopfilm “Het feest van Tante Rita”. Hij gaat op deze zondag met de kinderen aan de slag met Hip Hop.

Consumptie verplicht en kinderen alleen onder begeleiding van een volwassene. 

Wat staat er nog meer op de agenda

 • Gonnie en Gijsje 2+

  Theater de Kamers

  4 jun van 4:00 pm - 4:45 pm

  Een fijne interactieve familievoorstelling over Gonnie en Gijsje voor 2-6 jaar. Gonnie en Gijsje zijn 2 gansjes. Ze zijn elkaars beste vriendin. Ze gaan samen naar de Kinderboerderij en daar zien ze nog meer vriendjes en vriendinnetjes.

 • Knutselen bij de Kamers

  Theater de Kamers

  13 aug van 2:00 pm - 4:00 pm

  Ga samen met de kinderen lekker knutselen tussen om 14.00 en 16.00 uur waarna jullie met de voetjes in het zand iets lekkers bestellen bij onze strandbar.

 • Ouder & kind ontspanning

  Theater de Kamers

  16 jul van 3:00 pm - 4:00 pm

  Ilona geeft een workshop waarbij ontspanningsoefeningen worden gegeven door middel van spel. Na deze workshop kan je weer heerlijk relaxt op ons strandje komen genieten.