Gonnie en Gijsje 2+

Theater de Kamers

4 jun van 3:00 pm - 3:45 pm

Een fijne interactieve familievoorstelling over Gonnie en Gijsje voor 2-6 jaar.

Gonnie en Gijsje zijn 2 gansjes. Ze zijn beste vrienden. Ze gaan samen naar de Kinderboerderij en daar zien ze nog meer vriendjes en vriendinnetjes. Gaan jullie mee? En nemen jullie ook je eigen laarsjes mee? Dan gaan we samen stampen en klappen, dansen en zingen en maken we plezier.

Na de voorstelling is er ook tijd om te knutselen.

LET OP bij reserveren welke tijd u boekt: vanwege succes is er een extra voorstelling ingepland.
De voorstellingen zijn om 15.00 & 16.00 uur.
Duur: 40 minuten.

Muziek: geschreven door Ageeth de Haan
Boek: Olivier Dunrea
Spel en Zang: Miranda Bolderman

Leeftijd: 2-6 jaar.

Arrangementen

Elke zondag is onze horeca open vanaf 13.30 uur. Loop dus gerust binnen voor een hapje en een drankje. Voor €10,- per persoon staat er na afloop een tafeltje voor je klaar voor een drankje (bier, wijn of fris) en geniet je van een borrelplankje vol hapjes. Voor de kinderen hebben wij het leuke Hap-bee-Meal met chips, groentespies en limonade om zelf te tappen voor € 7,50. Beiden zijn te reserveren via de button onderaan deze pagina.

Bestel hier jouw tickets voor:
Gonnie en Gijsje 2+

Wat staat er nog meer op de agenda

 • Gonnie en Gijsje 2+

  Theater de Kamers

  4 jun van 4:00 pm - 4:45 pm

  Een fijne interactieve familievoorstelling over Gonnie en Gijsje voor 2-6 jaar. Gonnie en Gijsje zijn 2 gansjes. Ze zijn elkaars beste vriendin. Ze gaan samen naar de Kinderboerderij en daar zien ze nog meer vriendjes en vriendinnetjes.

 • Knutselen bij de Kamers

  Theater de Kamers

  13 aug van 2:00 pm - 4:00 pm

  Ga samen met de kinderen lekker knutselen tussen om 14.00 en 16.00 uur waarna jullie met de voetjes in het zand iets lekkers bestellen bij onze strandbar.

 • Ouder & kind ontspanning

  Theater de Kamers

  16 jul van 3:00 pm - 4:00 pm

  Ilona geeft een workshop waarbij ontspanningsoefeningen worden gegeven door middel van spel. Na deze workshop kan je weer heerlijk relaxt op ons strandje komen genieten.