Helden door de VertelFabriek

Theater de Kamers

11 jun van 3:00 pm - 3:45 pm

Niemand kan alles. Het is goed om te zien wat je wèl kan, en hoe je elkaar kunt helpen. Je hoeft geen superheld te zijn om iemand echt te kunnen helpen. En eigenlijk ben je al een held als je zelf om hulp durft te vragen. Een echte held is dichterbij dan je denkt. In dit verhaal blijken de personages sterker te zijn dan ze lijken en zelf denken.

Helden is een prikkelarme theater dansvoorstelling voor kinderen in de ontwikkelingsleeftijd van 5 tot 8 jaar door de Vetelfabriek en is gemaakt door makers mèt en zonder een beperking.

We hebben allemaal wel eens te maken met het gegeven we soms anders zijn dan anderen, zo ook kinderen. Met de voorstelling wordt laten zien dat iedereen juist bijzondere, misschien wel verborgen, kracht(en) bezit. Iedereen kan een held zijn!

Arrangementen

Elke zondag is onze horeca open vanaf 13.30 uur. Loop dus gerust binnen voor een hapje en een drankje. Voor €10,- per persoon staat er na afloop een tafeltje voor je klaar voor een drankje (bier, wijn of fris) en geniet je van een borrelplankje vol hapjes. Voor de kinderen hebben wij het leuke Hap-bee-Meal met chips, groentespies en limonade om zelf te tappen voor € 7,50. Beiden zijn te reserveren via de button onderaan deze pagina.

Bestel hier jouw tickets voor:
Helden door de VertelFabriek

Wat staat er nog meer op de agenda

 • Gonnie en Gijsje 2+

  Theater de Kamers

  4 jun van 4:00 pm - 4:45 pm

  Een fijne interactieve familievoorstelling over Gonnie en Gijsje voor 2-6 jaar. Gonnie en Gijsje zijn 2 gansjes. Ze zijn elkaars beste vriendin. Ze gaan samen naar de Kinderboerderij en daar zien ze nog meer vriendjes en vriendinnetjes.

 • Knutselen bij de Kamers

  Theater de Kamers

  13 aug van 2:00 pm - 4:00 pm

  Ga samen met de kinderen lekker knutselen tussen om 14.00 en 16.00 uur waarna jullie met de voetjes in het zand iets lekkers bestellen bij onze strandbar.

 • Ouder & kind ontspanning

  Theater de Kamers

  16 jul van 3:00 pm - 4:00 pm

  Ilona geeft een workshop waarbij ontspanningsoefeningen worden gegeven door middel van spel. Na deze workshop kan je weer heerlijk relaxt op ons strandje komen genieten.