Kleine gastjes eten gratis bij Parkhuis!

Parkhuis

1 mei - 31 mei

Dat wij het heel gezellig vinden als jij je kinderen meeneemt om bij ons te komen spelen, dat wist je misschien al. Maar wist je ook dat je bij ons op vrijdag en zaterdag kunt dineren en dat dat – natuurlijk – heel kindvriendelijk is? Op onze dinerkaart zie je wat er allemaal voor lekkers te kiezen valt. En mochten de kinderen lekker veel energie hebben; snappen wij helemaal. Overal is er bij Parkhuis iets te spelen en te ontdekken. Hol tussen de gangen door even de heuvel van het park op en af of ga aan de slag met de Parkhuis spelletjes kleurplaat. Dat maakt uit eten gaan met kleine gasten ook voor grote gasten leuk.

Om kennis te maken met ons diner, nodigen wij gasten tot en met 8 jaar uit om in de maand mei 2023 gratis met hun ouders mee te dineren. Ze hebben de keuze uit lievelingspasta (Bolognaise dus!) of frietjes met een snack en groentesnoep. Voor de ouders en oudere kinderen hebben we een heerlijk gevarieerde kaart vol kakelverse gerechten. En met een beetje geluk zit je lekker buiten in het bloeiende park te genieten van het lentezonnetje.

De actie werkt als volgt:

 • Vraag je voucher aan via de knop onderaan deze pagina: neem de voucher op een printje mee of laat deze zien op je telefoon.
 • De voucher is geldig op vrijdag en zaterdag voor een diner tussen 17.00 en 18.30 uur in de maand mei 2023.
 • Graag reserveren op het door jou gewenste tijdstip via tel: 06-86 80 86 30 tijdens openingstijden van Parkhuis. Vermeld er even bij dat het om een gratis gastjes-diner gaat.
 • Een voucher is eenmalig geldig voor maximaal 4 kinderen per gezin/verzorger en alleen in combinatie met een diner van ouder(s)/verzorger(s)
 • De gratis maaltijd bestaat uit frietjes, groentesnoep en een snack naar keuze of een heerlijke bordje Lievelingsspaghetti (Bolognaise dus!)
 • Geldig voor kinderen tot en met 8 jaar

Reserveren voor het diner kan tijdens openingstijden bij ons horecateam via 06-86 80 86 30.

Vraag hier je voucher aan!
Kleine gastjes eten gratis bij Parkhuis!

Wat staat er nog meer op de agenda

 • Gonnie en Gijsje 2+

  Theater de Kamers

  4 jun van 4:00 pm - 4:45 pm

  Een fijne interactieve familievoorstelling over Gonnie en Gijsje voor 2-6 jaar. Gonnie en Gijsje zijn 2 gansjes. Ze zijn elkaars beste vriendin. Ze gaan samen naar de Kinderboerderij en daar zien ze nog meer vriendjes en vriendinnetjes.

 • Knutselen bij de Kamers

  Theater de Kamers

  13 aug van 2:00 pm - 4:00 pm

  Ga samen met de kinderen lekker knutselen tussen om 14.00 en 16.00 uur waarna jullie met de voetjes in het zand iets lekkers bestellen bij onze strandbar.

 • Ouder & kind ontspanning

  Theater de Kamers

  16 jul van 3:00 pm - 4:00 pm

  Ilona geeft een workshop waarbij ontspanningsoefeningen worden gegeven door middel van spel. Na deze workshop kan je weer heerlijk relaxt op ons strandje komen genieten.