Op zoek naar een man

Theater de Kamers

28 jul van 8:00 pm - 9:00 pm

Een muzikale voorstelling over de moeilijke, grappige en gevoelige zoektocht naar liefde. Op een persoonlijke en muzikale manier neemt Bert je mee in zijn zoektocht naar intimiteit. De kijker wordt ondergedompeld in zijn humoristische liedjes en verhalen over zijn zoektocht. In zijn solovoorstelling neemt hij zijn eigen verlangens en gevoelens onder de loep en vraagt zichzelf af naar welke soort man hij op zoek is. En zegt dat ook iets over hoe hij in het leven staat?

Deze voorstelling wordt gespeeld in het kader van Pride Amersfoort.  Pride Amersfoort is een jaarlijks terugkerend evenement en is het feest voor mensen van iedere kleur van de regenboog, ook de kleuren die we met het blote oog niet zien. Samen vieren we de pracht van diversiteit en jezelf mogen zijn.

Bestel hier jouw tickets voor:
Op zoek naar een man

Wat staat er nog meer op de agenda

 • Gonnie en Gijsje 2+

  Theater de Kamers

  4 jun van 4:00 pm - 4:45 pm

  Een fijne interactieve familievoorstelling over Gonnie en Gijsje voor 2-6 jaar. Gonnie en Gijsje zijn 2 gansjes. Ze zijn elkaars beste vriendin. Ze gaan samen naar de Kinderboerderij en daar zien ze nog meer vriendjes en vriendinnetjes.

 • Knutselen bij de Kamers

  Theater de Kamers

  13 aug van 2:00 pm - 4:00 pm

  Ga samen met de kinderen lekker knutselen tussen om 14.00 en 16.00 uur waarna jullie met de voetjes in het zand iets lekkers bestellen bij onze strandbar.

 • Ouder & kind ontspanning

  Theater de Kamers

  16 jul van 3:00 pm - 4:00 pm

  Ilona geeft een workshop waarbij ontspanningsoefeningen worden gegeven door middel van spel. Na deze workshop kan je weer heerlijk relaxt op ons strandje komen genieten.