Ouder & kind ontspanning

Theater de Kamers

16 jul van 3:00 pm - 4:00 pm

Ouder & kind ontspanning

Kom gezellig langs tijdens deze Zondag in het Zand (13.30-17.00 uur) met om 15.00 uur een de ouder&kind ontspanningsworkshop.

Geniet samen van een borrelplank met een drankje of een koffie met heerlijke plaatkoek van onze kookstudio. Voor de kinderen is er het leuke Hap-bee-Meal te bestellen en er kan gespeeld worden op ons strandje.

Ilona geeft de workshop waarbij ontspanningsoefeningen worden vol spel. Op het eind wordt er samen met elkaar ontspannen waarna iedereen weer heerlijk ontspannen op ons strandje kan komen genieten.

Consumptie verplicht, en kinderen altijd onder begeleiding van een volwassene.

Wat staat er nog meer op de agenda

 • Gonnie en Gijsje 2+

  Theater de Kamers

  4 jun van 4:00 pm - 4:45 pm

  Een fijne interactieve familievoorstelling over Gonnie en Gijsje voor 2-6 jaar. Gonnie en Gijsje zijn 2 gansjes. Ze zijn elkaars beste vriendin. Ze gaan samen naar de Kinderboerderij en daar zien ze nog meer vriendjes en vriendinnetjes.

 • Knutselen bij de Kamers

  Theater de Kamers

  13 aug van 2:00 pm - 4:00 pm

  Ga samen met de kinderen lekker knutselen tussen om 14.00 en 16.00 uur waarna jullie met de voetjes in het zand iets lekkers bestellen bij onze strandbar.

 • Ouder & kind ontspanning

  Theater de Kamers

  16 jul van 3:00 pm - 4:00 pm

  Ilona geeft een workshop waarbij ontspanningsoefeningen worden gegeven door middel van spel. Na deze workshop kan je weer heerlijk relaxt op ons strandje komen genieten.