Social dinner & film: le tout nouveau Testament

Theater de Kamers

7 jul van 6:00 pm - 10:00 pm

De Veenkerk presenteert le tout nouveau Testament als start van de zomer. Een film vol humor en fantasie.

We starten met een Social Dinner voor de film. Laat je verrassen door een heerlijk verrassingsdiner waar je kunt aanschuiven. Na het diner start de film waarbij er na afloop de kans is na te praten met Rolinka Klein Kranenburg.

Le tout nouveau Testament

God bestaat en hij woont in Brussel. Hij heeft zelfs een vrouw en een dochter. God is een chagrijnige vent, die de wereld heeft geschapen vanuit een smerig appartement in Brussel. Daar woont hij met zijn onderdanige vrouw en puberende dochter. Inmiddels is God aardig uitgekeken op zijn schepping en pest hij de mensheid vanachter zijn laptop door rampen te veroorzaken en nieuwe wetten uit te vaardigen zoals: ‘de andere rij gaat altijd sneller’, en ‘net als je, je in bad laat zakken gaat de telefoon’.

God’s tienjarige dochter Ea, over wie veel minder bekend is dan God’s zoon JC, is het onhebbelijke gedrag van haar vader zat. Zij hackt zijn computer en stuurt alle mensen een sms waarin staat hoe lang zij nog te leven hebben.

LE TOUT NOUVEAU TESTAMENT is een hilarische achtbaanrit, waarin giraffen hun weg zoeken tussen de flats van Brussel en God knetterend ruzie maakt met zijn vrouw en dochter.

Bestel hier jouw tickets voor:
Social dinner & film: le tout nouveau Testament

Wat staat er nog meer op de agenda

 • Gonnie en Gijsje 2+

  Theater de Kamers

  4 jun van 4:00 pm - 4:45 pm

  Een fijne interactieve familievoorstelling over Gonnie en Gijsje voor 2-6 jaar. Gonnie en Gijsje zijn 2 gansjes. Ze zijn elkaars beste vriendin. Ze gaan samen naar de Kinderboerderij en daar zien ze nog meer vriendjes en vriendinnetjes.

 • Knutselen bij de Kamers

  Theater de Kamers

  13 aug van 2:00 pm - 4:00 pm

  Ga samen met de kinderen lekker knutselen tussen om 14.00 en 16.00 uur waarna jullie met de voetjes in het zand iets lekkers bestellen bij onze strandbar.

 • Ouder & kind ontspanning

  Theater de Kamers

  16 jul van 3:00 pm - 4:00 pm

  Ilona geeft een workshop waarbij ontspanningsoefeningen worden gegeven door middel van spel. Na deze workshop kan je weer heerlijk relaxt op ons strandje komen genieten.