Zintuigen prikkelen tijdens modderdag 2023

Parkhuis

28 jun van 3:00 pm - 5:00 pm

Houd jij er ook van om lekker buiten te rennen en op avontuur te gaan in de natuur? Ben je tussen de 4 en 12 jaar? Kom dan ook dit jaar naar onze Modderdag!

Doe mee met de kinder mudrun, een leuk hardloopparcours met allerlei obstakels onderweg en je wordt lekker vies! Ook zijn er nog allerlei modderspelletjes en natuuractiviteiten; grabbel naar de schat, verf met modder, doe een potje touwtrekken in de modder en nog allerlei andere heerlijk modderige spelletjes. Na afloop kan je komen afspoelen onder de sproeiers.

Tip: Trek kleren aan die vies mogen worden en neem een setje droge kleding mee en een handdoek.

(kinderen onder de 6 jaar onder begeleiding van een ouder)

Meld je hier aan voor:
Zintuigen prikkelen tijdens modderdag 2023

Wat staat er nog meer op de agenda

 • Gonnie en Gijsje 2+

  Theater de Kamers

  4 jun van 4:00 pm - 4:45 pm

  Een fijne interactieve familievoorstelling over Gonnie en Gijsje voor 2-6 jaar. Gonnie en Gijsje zijn 2 gansjes. Ze zijn elkaars beste vriendin. Ze gaan samen naar de Kinderboerderij en daar zien ze nog meer vriendjes en vriendinnetjes.

 • Knutselen bij de Kamers

  Theater de Kamers

  13 aug van 2:00 pm - 4:00 pm

  Ga samen met de kinderen lekker knutselen tussen om 14.00 en 16.00 uur waarna jullie met de voetjes in het zand iets lekkers bestellen bij onze strandbar.

 • Ouder & kind ontspanning

  Theater de Kamers

  16 jul van 3:00 pm - 4:00 pm

  Ilona geeft een workshop waarbij ontspanningsoefeningen worden gegeven door middel van spel. Na deze workshop kan je weer heerlijk relaxt op ons strandje komen genieten.