Lieve, hardwerkende Bzzzondercollega’s,

Nog een paar weken, dan sluiten we het bewogen, intense, bijzondere jaar 2022 alweer af. Tijd voor reflectie, wensen, elkaar, jezelf én … een dik verdiend kerstcadeau!

We nodigen je graag uit op dinsdag 13 of woensdag 14 december. Tussen 18.00 uur en 21.00  uur mag je op de door jou gekozen datum binnenlopen bij Theater De Kamers in Amersfoort. Daar ontvangen we je met een hartverwarmend hapje en drankje en heb je rustig de gelegenheid je kerstcadeau te halen. Fijn nog even bijkletsen met je collega’s in een gezellige kerstsfeer én – als je wilt – aanschuiven bij de ultieme kerstfilm om 19.30 uur in de theaterzaal. (We geven één hint: “Keviiiiiiiiiiin!!”)

We willen graag van je weten welke van deze data je komt. Meld je via het formulier hiernaast aan en wees er snel bij! (Als je niet zelf komt, maar een collega vraagt jouw cadeau mee te nemen hoef je je niet aan te melden)

Even wat praktische zaken op een rij:

  • Vergeet je foute kersttrui niet (een rendieren-onesie mag ook).
  • Het adres van De Kamers is Wezeperberg 1 in Amersfoort. Er is voldoende parkeergelegenheid rond het theater.
  • Geef strikte allergieën of dieetwensen door bij je aanmelding. Voor vega opties wordt altijd voldoende gezorgd.
  • Haal je een kerstpakket op voor een collega? Dat kan natuurlijk. Je hoeft alleen jezelf aan te melden en niet degene voor wie je een pakket meeneemt.

Tot 13 of 14 december!

Team Bzzzonder Kerst

Ja! Ik kom mijn kerstcadeau halen op:(Vereist)