Sponsorbeleid Bzzzonder

Bzzzonder staat voor een inclusieve samenleving. Bzzzonder vindt het fijn om niet alleen goed voor onze medewerkers, kinderen, gasten en ouders te zorgen, maar ook om een steentje bij te dragen aan goede doelen. We vinden het belangrijk dat sponsoring bij ons past en bijdraagt aan een inclusieve wereld. We geven graag een duwtje in de rug en roepen heel graag ‘ hup’ voor initiatieven die de wereld mooier maken.

Misschien wil jij dat Bzzzonder jouw initiatief sponsort? Het liefste willen we iedereen sponsoren, maar we moeten keuzes maken en daarom hebben we wat spelregels opgesteld. Zo vinden we het belangrijk dat:

  • het verzoek de sociale integratie bevordert. Draagt het bij aan ons doel om dingen samen te doen, ongeacht leeftijd, ontwikkelingsniveau, zorgbehoefte of afkomst.
  • het een doel is waarbij spelen centraal staat. Bijvoorbeeld een sportteam of een theatervoorstelling.
  • de doelgroep overeenkomt met een eigen doelgroep van Bzzzonder of dat we op passende wijze onder de aandacht komen bij een doelgroep van Bzzzonder.
  • indien er een vaste locatie is, dit binnen vijf kilometer van een Bzzzonderlocatie is.
  • het verzoek past binnen de visie van Bzzzonder. Draagt het doel bij aan sociale integratie?
  • het verzoek geen politieke lading heeft.

Heb je een band met Bzzzonder? Dan heb je net een streepje voor. Jij mag kiezen of dat dat een zwarte of een gele is.

Denk je dat jouw initiatief helemaal past BIJ ons? Vul dan even onderstaand formulier in, dan komen wij met een antwoord bij je terug:

Naam(Vereist)