Kinderen en spelen als inspiratie

Op onze plekken kom je om te spelen en te groeien. We zijn er voor kinderen van 0 tot 101 jaar. Op onze bijzondere plekken kom je voor kinderopvang, een hapje en drankje, het huren van een ruimte of voor een van de activiteiten die we voor de buurt organiseren. Gastvrijheid en (samen) leven staat voorop. Iedereen is welkom want we laten je graag zien hoe mooi een inclusieve wereld is.

Onze activiteiten

 • Eten & drinken

  Een goede kop koffie, een verfrissend drankje of een eenvoudig, puur gerecht. Toegankelijk, simpel en vooral: heel lekker. Onze leveranciers kiezen we met zorg. Zoveel mogelijk lokaal en met oog voor mens, dier en omgeving.

  Meer weten
 • Buitenschoolse opvang

  Bzzzonder biedt buitenschoolse opvang voor kinderen in de basisschoolleeftijd. Bzzzonder helpt jouw kind om zijn of haar talenten te ontdekken en stimuleert om net een stapje verder te gaan.

  Meer weten
 • Kinderdagverblijf

  Bzzzonder helpt jouw kind om zijn of haar talenten te ontdekken en stimuleert om net een stapje verder te gaan. Een plekje waar je baby, dreumes of peuter gezien wordt. Dit alles in een huiselijke, sfeervolle en gezellige omgeving.

  Meer weten
 • Dagbesteding

  Hand- en spandiensten in onze kinderopvang, tuinonderhoud in het groenteam, klanten bedienen in de horeca of juist helpen bij ruimteverhuur binnen één van de ontmoetingsplekken. Er wordt gekeken naar jouw talent en op basis daarvan kun je aan de slag, zodat je van waarde kunt zijn binnen onze organisatie.

  Meer weten
 • Leerwerkteam

  Speciaal voor (jong)volwassenen met een afstand tot de arbeidsmarkt biedt Bzzzonder leerwerkplekken. Je wordt collega en werkt onder de juiste begeleiding in het groenteam, in de horeca of juist op de groep.

  Meer weten
 • Ruimteverhuur

  Zakelijk en strak of origineel en creatief: wij verhuren ruimtes voor evenementen en vergaderingen in alle soorten en maten op diverse plekken.

  Meer weten
 • Creatieve studio

  Binnen Bzzzonder brengt het creatieve team van Buitengewoon Concept de ontmoetingsplekken tot leven door conceptontwikkeling, strategie en creatie. Naast het werk voor onze eigen merken zetten we onze kennis en creativiteit ook in voor externe opdrachtgevers.

  Meer weten
 • Programmering

  Voorstellingen, activiteiten en evenementen voor jong en oud! Voor alle kinderen van 0 tot 101 jaar. Bekijk de agenda van Bijzondere Gasten voor een up-to-date overzicht.

  Meer weten