Voor kinderen van 0 tot 101

Iedereen is welkom!

Bzzzonder is er voor kinderen van 0 tot 101 jaar. Op onze plekken kom je voor kinderopvang, een hapje en een drankje, het huren van een ruimte of voor een van de activiteiten die we voor de buurt organiseren. Gastvrijheid en samen leven staan voorop. We laten graag zien hoe mooi een inclusieve wereld is.

Bzzzonder bestaat uit drie onderdelen. Kindercentrum Bzzzonder, Bzzzondere Gasten en Bzzzonder leven. Bzzzonder creëert voortdurend situaties en plekken waarin je je talenten mag ontwikkelen en ontdekken en waar iedereen welkom is.  Voorwaarde is dat je je veilig en gewaardeerd voelt en er vertrouwen is in jou. Bij Bzzzonder ben je welkom!

Samen waar het samen kan!

Bzzzonder streeft naar een inclusieve maatschappij waarin iedereen welkom is. Sociale integratie staat centraal. Samen waar het samen kan, ongeacht leeftijd, ontwikkelingsniveau, zorgbehoefte of afkomst. Bzzzonder is actief op het gebied van kinderopvang, horeca, ruimteverhuur, zorg en welzijn.

Bij Bzzzonder is iedereen welkom en wordt gekeken naar je talent. Als je dit talent inzet kom je tot bloei en daardoor lever je een waardevolle bijdrage aan de maatschappij. Een maatschappij waarin we het recht hebben samen (op) te groeien, waarin iedereen verschillend, maar gelijkwaardig is.