Schrijf jij mee aan ons verhaal?

Bzzzonder gelooft in een inclusieve samenleving. Samen waar het samen kan ongeacht leeftijd, ontwikkelingsniveau, zorgbehoefte of afkomst. En wij zijn altijd op zoek naar mensen die mee willen schrijven aan het verhaal van Bzzzonder.

We delen het leven. Samen waar het samen kan. We maken van elke dag een feestje. Niet elke dag met taart, slingers en confetti (dat blijft exclusief voor ons eigen festival, de teamborrels of de locatiefeestjes), maar wel elke dag met een dikke vette lach en een hele grote portie plezier.

Benieuwd naar onze vacatures?

Bekijk vacatures

Goed werkgeverschap door van meerwaarde te zijn

Bzzzonder gelooft in een inclusieve samenleving. Samen waar het samen kan ongeacht leeftijd, ontwikkelingsniveau, zorgbehoefte of afkomst.
We delen het leven. We maken van elke dag een feestje. Niet elke dag met taart, slingers en confetti (dat blijft exclusief voor ons eigen festival, de teamborrels of de locatiefeestjes), maar wel elke dag met een dikke vette lach en een hele grote portie plezier.

Bzzzonder Academie

Tijdens je studie en/of in de praktijk heb je veel geleerd, maar er is natuurlijk altijd meer te leren. Daarom hebben we een opleidingskalender samengesteld. Per jaar volg je minstens twee workshops op het gebied van: kindvolgend werken, ontwikkelingsniveau, communicatie en extra zorg. Binnen Bzzzonder hebben we pedagogisch coaches in dienst die jou ‘on the job’ kunnen coachen. Dat kan één op één maar je kan hun hulp ook inschakelen voor een teamvergadering. Superleerzaam! En dit opschepmomentje ronden we af met je te vertellen dat we jaarlijks een aantal collega’s de kans geven om op onze kosten een hbo-opleiding te volgen. Punt.