Expeditie Koekoek

Spelen

12 jul van 1:30 pm - 14 jul van 12:30 pm

Mocht je ons zingend, huppelend en hardop lachend tegenkomen, dan komt dat omdat we weer op Expeditie gaan! Het hoogtepunt van het jaar; drie dagen lang met een hele bups kinderen op zomerkamp in de natuur, waarbij we niets anders doen dan ravotten, plezier maken en over de grond rollen van het lachen. Dit jaar: Expeditie Koekoek!

Expeditie Koekoek

We vertoeven deze Expeditie in een mooie groepsaccommodatie in Vierhouten, met de allerleukste naam ever, namelijk: de Koekoek! Nu zijn we allemaal lekker gek, dus die naam past ons prima. Ons verblijf staat midden in de natuur, omringd door bomen, grasvelden en een (ondiepe, overzichtelijke) zwemplas met toffe klim- en klauterrekken. We hebben een eigen kampvuurplek, grote picknicktafels om samen aan te eten en in een prachtige omgeving aan de rand van de Elspeetsche Heide.

De feiten op een rij

Het avontuur gaat op woensdag 12 juli om 13.30 uur van start en op vrijdag 14 juli om 12.30 uur haal je je avonturier weer op. Neem een extra plunjebaal mee bij het ophalen, want de rugzak van je kind zit overvol met grote verhalen, levenslessen en adreslijsten van alle nieuwe (pen)vrienden die op Expeditie zijn gemaakt. Kinderen in de leeftijd van 7 tot en met 12 jaar (groep 8) oud mogen met ons mee. Wat we vooral heel belangrijk vinden om te benoemen, is dat dus echt iedereen met ons mee mag! Kinderen met en zonder zorgvraag en kinderen van en buiten Bzzzonder zijn welkom. De enige voorwaarden om mee te kunnen zijn: dat je zwemdiploma A en B in the pocket hebt en dat je van avontuur houdt!

Voorpretavond 28 juni

Op woensdag 28 juni van 17.30 tot 18.30 uur ben je van harte welkom op de voorpretavond in Theater De Kamers in Vathorst. Deze avond is voor alle kinderen (en hun ouders/verzorgers) die geïnteresseerd, of al ingeschreven zijn voor de Expeditie. Je ontmoet de begeleiders, alle kinderen en we vertellen alles over wat we op Expeditie gaan doen!

Zo tof wordt het dus

Een echte avonturier wil natuurlijk goed voorbereid op Expeditie en dan is het fijn om te weten wat er op het programma staat. Hoe weet je anders of je een kompas, verrekijker, discobroek, hengel, vuurstenen of klimgordel nodig hebt? Een kleine greep uit onze activiteiten waarmee het grote verheugen op drie krankzinnig, leuke dagen kan beginnen:

• zingen en verhalen bij het kampvuur;
• leren hoe je een kampvuur maakt;
• marshmallows roosteren;
• waterspelletjes en gekke estafettes;
• vleermuizen spotten;
• disco en in bomen klimmen;
• nieuwe vrienden maken;
• Met die nieuwe vrienden in stapelbedden logeren;
• glibberzeepbaan en het weervolvenspel;
• het dierengeluidenspel;
• opblijven en frietjes eten;
• zonnewijzer maken;
• en nog veel meer!

Last but zeker not least

Bij de activiteiten splitsen we op in groepjes op basis van leeftijd. Dat vinden de kinderen het fijnst en zo kunnen we het aanbod passend maken per leeftijdsgroep. Omdat we dit jaar ook willen zwemmen, nemen we extra begeleiders mee. Extra handen en ogen zijn dan fijn om alles in de gaten te houden. Onze begeleiders zijn allemaal pedagogisch opgeleid en uiteraard ook in het bezit van een VOG-verklaring. Ook gaan er meerdere pedagogisch coaches mee omdat we het belangrijk vinden om ook kinderen met een zorgvraag de begeleiding te kunnen bieden die nodig is. En verder heeft iedereen een enorm groot hart voor kinderen en avontuur en zijn we allemaal anders en een beetje Koekoek!

Fijn-om-te-weten

 • De kinderen mogen aangeven bij wie ze graag op de kamer ingedeeld worden.
 • We zorgen voor veel vers fruit en groentesnacks en drinken meer water dan fotomodellen voor een fotoshoot.
 • Op Expeditie wordt je kind vies en komt vast thuis met zwarte voeten, groene knieën, zand in het haar en misschien een pleister op een duim.
 • Hoogstwaarschijnlijk belanden sokken of pyjamabroeken in verkeerde tassen en moeten er een paar walletjes worden weggeslapen door een extra dutje te doen. Dat hoort bij het beleven van grootste avonturen! Geniet vooral van de twinkeling in de (vermoeide) ogen van je kind als hij/zij vertelt over de geweldige belevenissen van Expeditie Koekoek!

Aanmelden Expeditie Koekoek

Wil jouw kind graag met ons mee op avontuur? Fantastisch! Meld je je kroost voor 1 mei aan dan zijn de inschrijfkosten €175,-. Doe je dat vanaf 1 mei, dan bedragen ze €200,-. Dat is inclusief eten, drinken, snacks, begeleiding, een expeditietcadeautje en buikpijn van het lachen. Indien jouw kind in schoolvakanties altijd op woensdag en/of donderdag en/of vrijdag naar onze bso gaat, dan krijg je korting, €10,- per dag om precies te zijn.

Hieronder vind je het inschrijfformulier waarop je bijvoorbeeld ook informatie kwijt kunt over eventuele allergieën en bijzonderheden. Vergeet niet om na het inschrijfformulier meteen je ticket aan te schaffen op: www.ticketkantoor.nl/shop/expeditiekoekoek zodat de betaling meteen afgerond is, dan ben je zeker van een Expeditieplekje.

 • Indien dat het geval is dan mag je hieronder toelichting geven om welke medicatie het gaat en hoe vaak en op welke momenten deze genomen/ toegediend mag worden.
 • Indien dat het geval is, dan kun je hieronder toelichting geven. Misschien heeft je kind last van heimwee? Moeten we even helpen herinneringen aan toiletbezoekjes? Je kunt het hier allemaal kwijt. Heeft jouw kind één-op-éénbegeleiding nodig, dan is het fijn als je ons even mailt op expeditie@bzzzonder.nl. Dan nemen we contact met je op en kunnen we daarna inschatten of we de juiste begeleiding kunnen bieden.
 • Inschrijfbevestiging

  Per mail ontvang je dadelijk een bevestiging van je inschrijving met daar in de link naar de laatste stap: het aanschaffen van je ticket! Mocht je deze nu niet ontvangen, mail ons dan even (expeditie@bzzzonder.nl) zodat we even voor je na kunnen gaan waar het misgaat. Dank voor je inschrijving!
 • Voordat je op versturen klikt willen we je graag nog even wijzen op ons privacystatement onderaan de pagina. Dan weet je welke gegevens we verzamelen, waarom en wat we daarmee doen.

Wat staat er nog meer op de agenda

 • Raoel Fatehmahomed – Rode draad

  16 feb 2024 van 8:30 pm - 10:00 pm

  Vier het leven en de lach tijdens deze comedy avond met Raoel. Raoel waste zien bij o.a. NPO, SBS6 en in de speelfilm Bon Bini Holland 3. En vanavond bij Theater de Kamers.

 • TRYO: Cabaret TRY-Outs

  6 okt van 8:00 pm - 10:30 pm

  Drie cabaret acts komen ieder delen van hun (nieuwe) voorstelling try-outen nog voordat het grote publiek ze ontdekt heeft. Een wisselende line-up met nieuw talent, winnaars van cabaret festivals en gevestigde namen.

 • Voorpretavond Expeditie Koekoek

  Spelen

  28 jun van 5:30 pm - 6:30 pm

  Je ontmoet de begeleiders, alle kinderen en we vertellen alles over wat we op Expeditie gaan doen!